Hepp

Jag har jobbat en hel dag och sen efter det skrivit tenta, nu är jag helt slut. Ge mig helg snart kanske?
hepp.

Tips

Tips: Istället för att köpa julpapper till julklapparna så använd gamla tidningar och reklamblad, tänk på miljön och minska din konsumtion en aning! Du sparar pengar och gör samtidigt en bra sak för miljön.

Oh yeah

Just nu sitter jag och är snygg i min StuFF-tröja jag fick idag. Den är snygg och då blir jag alltså snygg i den, enkel logik. Från och med nu kommer jag bo i den! Jag är nöööjd!
Annars idag har det vart lunchmöte, mer möte och fix och trix på jobbet.
Förövrigt är det ganska lustigt att jag igår satt och funderade på att det va underbart men märkligt att campusbussen aldrig krockar så ofta som dom kör mellan lkpg-nkpg. Just idag krockade nämligen bussen, lite ironsikt på något sätt. Ingen kom till skada va jag hört, jag va inte med på bussen.

Måndag

Det är inte så många glada miner hemma hos oss just nu, tyvärr. Jag är ganska förkyld, sista tmmarna på jobet va inte kul idag, och Johannes är minst 3 ggr så dålig som mig...tycker verkligen synd om han. Så samtidigt som jag försöker bli frisk så försöker jag ta hand om honom också.

Idag skulle det egentligen stått bowling och middag på Hugos på schemat, men det flyttas en vecka. Som tur i oturen hade de flesta andra också förhinder för kvällen.
Jaha dags att krypa i säng såhär 20 över 8? Usch vilket tråkigt liv just nu, bort dumma förkylning!

Tung söndag

Kul att både jag och Johannes är sjuka. Det började igår på dagen, blev värre på kvällen och har hållt i sig tills idag. Feber, snorig, hals och öronont :S Hoppas det är borta tills i morgon.

Så nu är det multivitamintabletter, näspray, strepsil, alvedon, omega 3, kan jang och c- vitaminer som gäller.
Nu måste jag ta mig ut i stormen och handla lite inför pasta carbonaran för Johannes har däckat i feber och jag är piggast just för tillfället. Ouuff...
Undra hur va det förr i tiden när man drev en stor gård varje dag, även fast man var dödsförkyld? Kan ju inte ha vart spec kul...då fanns det säkert inga lätt tillgängliga tabletter för att få ner feber och liknande. Det va alltås inte bättre förr i det läget.

=(

Känner mig inte alls pigg...Det svider i halsen och jag är tung i huvudet. Vill inte bli sjuuuuk!!! =(

Snygg

Jaha här sitter jag nypermanetad och asfattig efter det. Men det va det värt. Första gången jag gjorde det. Va himla snygg med all konstiga saker i håret.
Jag ser verkligen helkul ut =)

sammanfattat

I torsdags va det kravalldags i Linköping med stora delar av styrelsen. Sjukt kul att va i linkan igen!
Igårkväll lagade jag mysmiddag, potatisgratäng, fetaostfylld kycklingfilé med färsk timjan och rödvinsås.
Idag ska jag försöka boka en frisörtid och göra något drastiskt. Ikväll blir det mest troligt bio och äta ute med värdens bästa grabb. =)

Inspiration?

Jag är så himla trött just nu, pigg på morgonen när jag ska upp men blir trött runt lunch...hmm. Ge mig lite sol så kanske jag piggnar till.
Snart ska jag packa inför i morgon för då är det dags för att gå på kravall i Linköping med StuFFs styrelse, wohooo. Jag är pepp. Så ovven och annat tillbehör ska packas osv. Planering planering.
Har idag noll inspiration att skriva nåt thär just nu. Ikväll blir det jag och tven.

Tusan, gryn som gryn

Har återupptäckt en ny kär maträtt eller vad man ska kalla det, det går att äta. Mannagrynsgröt, eller plattgröt som jag kallade det när jag va liten eftersom jag hade det så förgrymmat svårt att skilja på vad som var mannagryn, risgryn ochr havregryn. Tusan, gryn som gryn. Eller? Jag bestämmde mig då, när jag va liten, för att namnge dessa grötar, gröter, gröts (??) plattgröt, tomtegröt och den äckliga gröten. Man får inte va dum :P

Iaf nu till dags olyckligaste stund, jag tyckte att det va en ypperlig idé att äta mannagrynsgröt till middag så jag diskade kastrull och satte på plattan och skulle börja måtta upp då inser jag att mjölken är slut...Tragedi med andra ord! Så här sitter jag utan middag för att jag är lat och bångstyrig. Lat för att jag inte går och handlar ny mjölk ( tur att johanned gör det påvägen hem) och bångstyring för att jag vägrar äta något annat som finns hemma, typ köttbullar, köttfärsås eller grönsakspaj. Ibland är det faktiskt lättare att bete sig som en treåring. Jag får det ikväll.
Jag hittade en mysig bildserie från Klimax det här året. Då grädden inte användes så flitigt till hotshotsen tyckte jag att Max borde äta lite grädde. Han tyckte också att det va en makalöst bra idé, eller?

Aliens

Idag har jag hängt på bilverkstan ett tag, de verkar vara stressade människor sen har jag lyckats vara på både kontoret i LKPG och NKPG. Bra dag.

I övrigt är hela Norrköping helt dimmigt, jag fick en liten chock och trodde jag hade fått dåligt mörkerseende då jag klev ut i den friska luften. Jag konstaterade ganska snabbt att så inte var fallet och att det helt enkelt är temperaturomslag och därför dimma. Annnars kan man ha teorier om att det är aliens som har lagt dimma över Norrköping med avlyssningsredskap i för att ta reda på Norrköpings mörkaste hemligheter. Jag säger inte att det är så, men att det KAN vara så.

Måndag

En bra dag på jobbet och intensivt som vanligt. Har nu börja komma in i det "riktiga" arbetsuppgifterna och det känns kul. Har även kört bil för första gången på ett år idag. Körde bilen till en verkstad i Linköping för att byta till vinterdäck. Woups, det skulle visst vart gjort redan. Fasen va kul det är att köra bil!!! Får köra lite mer bil i morgon, woho. Det gick bra att köra, så det sitter i sen förr, gött mos.

Jag måste bara säga att det känns så himla kul att jobba, det känns så mer och mer faktiskt!
Kanske är för att jag börjar greppa saker och ting lite mer. =0)

Söndagsmys och till det blev det en väldig...

2011-11-20_19_12 (MMS)

Söndagsmys och till det blev det en väldigt konstig film. Varför görs vissa filmer?


Göda styrelsen med bullar

Herregud, jag som aldrig försover mig har tydligen börjat med det, och förhoppningsvis slutat lika snabbt. Jag försov mig i morse och vaknade 08:58 och pendel gick 09:01 mot Linköping, ingen chans att hinna. Som kompensation tog jag med massvis med hembakta bullar till styrelsen, hehe mutor :P För jag skulle nämligen och jobba med resten av styrelsen idag.

Jag kan ju försöka skylla försovningen på lite olika faktorer istälet för att ta på mig den själv, rätt eller fel det vet jag inte om det är. 1, alla skrikande idioter på natten som går förbi här höll mig vaken. 2 sov med tänd lampa då jag är en tönt som är mörkrädd när jag sover själv och alltså inte sov så bra eller 3 att mina kära sambo ringer halv 5 på natten och inte har nyckel fär att ta sig in och jag får gå och kasta ner den till han och sen kommer han hem och luktar spritfabrik, charmigt =)
Mitt fel är det då inte iaf att jag försov mig, eller? :P

Bra kväll

Åh vilken bra lördagskväll jag har haft. Jag och Emma käkade middag på munken och drack ett glas vin, så himla mysigt, sen bio då vi såg In Time. Heltklart en sevärd film kan jag lova. Häftig tanke och lite som en parodi på verkligheten med resursfördelningen. Tänk att vakna upp i morgon och endast ha 18 minuter kvar att leva, så kanske det är för vissa människor, jag tänker på de fattiga och sjuka. De kanske bara har 18 minuter kvar att leva fast i vår värld finns det ingen klocka på deras arm som visar det, osyndlig tid. En film att fundera kring helt enkelt.
Nu blire nog film i sängen =) I morgon är det upp i tid för att ta sig till Linkan och jobba med resten av stuffisarna.

Lööördag

Dags för ombyte inför middag + bio.

Energi

Att vissa människor tar mer energi från mig än andra gör är helt klart. Så är det nog för alla. Även är det så att en del människor ger mig massavis med energi vilket kanske inte alla människor gör. Jag tror det gäller att ha koll på vilka som ger positiv energi och vilka som enbart tar energi.
Jag stör mig på mig själv för att jag låter mig påverkas så pass mycket av de som tar min energi ganska ofta och som sällan ger positiv energi. Skärpning. Det är så lätt att hamna i den negativa spiralen och glömma bort allt annat. Acceptera, släpp och gå vidare.

Lat

Har vart och pluggat i Gropen med gruppen inför vår skapa revison vi ska göra snart.
Har kommit på att kursen är för lätt och uppgiften är bajs och onödig, men det är bara att göra den.
Nu ska jag bara ligga i soffan och vara lat och njuta av det. Dröm, det blev lite helg trots allt =) Ikväll blir det bio och ev middag på stan med Emma.

Fredag

Har haft en bra dag på jobbet idag också. Har haft anvädning av mina glasögon och insett att med dom fllyter inte texten ihop, konscentrationen håller och ingen huvudvärk uppstår. med andra ord, jag måste börja använda mina glasögon oftare! Ikväll blir det tredje pirates filmen och soffmys med Johannes, inte helt fel tycker jag.

Sova <3

Skönt med en rensa tankarna och prata av sig promenad ikväll må jag säga. Tack fär det Emma =) Jag funderar helt ärligt på att gå å lägga mig nu, i säng innan halv nio bara för att jag kan. Är det okej att göra så eller är jag lite för mycket 65+? Äh stunt samma vad alla andra tycker, jag älskar att sova och jag gillar att vara pigg på jobbet för att kunna göra något bra av det. Ska sitta på kontoret i Norrköping på förmiddagen, myspys, kom förbi och säg hej vettja. Nu kallar den 160 cm breda hästensängen på mig, jag är inte svårflörtad.

Helg?

Sitter på kontoret och längtar lite efter helg, inte för att det är tråkigt att jobba utan för at jag vill vara lite ledig och sova ut och lite sånt, men sen kom jag på att jag har ju ingen helg den här veckan...plugg med gruppen på lördag och jobb i linkan på söndag, hmmm.
Så jag sitter och längtar tills nästa helg med andra ord.

Larvigt för tusan

Årets julklapp: färdigpackad matkasse. På riktigt?! LARVIGT! Höjden av lathet. Säkert bra för vissa människor som inte har något val men mest känns det som onödig lyx som bidrar till att gynna det stressade samhället. Jag blir så less. Det finns såklart argument som talar för det här med färdigpackad matkasse ( folk äter nyttigare, kan minska koldioxid utsläpp om man kan samköra ut påsar osv) men enligt mig är det som sagt egentligen bara onödig lyx med färdigpackad matkasse. Det lär ju istället gynna de som väljer att stressa ihjäl sig så att de inte har tid att handla eller de som bara är jävligt lata. Inte bidrar det till bättre välfärd iaf, eller? Kan man inte lägga de där pengarna på något bättre?

Typiskt

Så typiskt! Fick för mig att kika runt på lite miljöjobb och hittade en hel del som jag verkligen skulle kunna tänka mig, säkert bara för att jag nu redan har ett annat jobb. Drömmen vore att direkt efter detta jobb hoppa på ett miljöjobb. Så om ett par månader blir det till att börja söka jobb igen. Men bara för att det ligger ute roliga jobb så betyder ju inte det att jag skulle fått något av dem, jag får hoppas att mitt nuvarande jobb kan ge mig en fördel i mitt kommande jobbsökande =) Det borde det göra.

Det år tydligen dags nu

Det är tydligen dags på riktigt nu. Jag ska planera in julmys på riktigt det här året med peppkarkasbakning, bygga pepparkashus och sånt skoj. Första gången blir det alltså, men inte ännu för det är påtok för tidigt. Men att man pimpar upp träden med lite lampor är ju faktiskt ganska trevligt såhär i mörkret måste jag medge.

På kontoret

Idag har det blivit lite flängade tillbaka mellan städerna. Sista timmarna sitter jag på kontoret i Norrköping, det är himla mysigt. Sitter i en soffa med massvis med kuddar med fötterna på bordet.
Men väl inne på trappan är det knäpptyst. Jag förstår inte att studenterna inte hängder mer i cafét och pluggar och ramförallt fikar? Jag tror påriktigt att det va 4 personer här när jag kom in. Fast ag vet ju själv, jag uttnyttjade inte cafét så mycket när jag pluggande, det va mer pubbkvällar och nattklubb då.

instängd

Jaha här sitter jag instängd i sovrummet för johannes har grabbmiddag hos oss ikväll, då vill man ju inte störa. Dom ska äta treräters.  Nä men jag ska göra en tenta så jag behöver vara instängd för det. Men jag vill också ha trerätters, det får jag inte. hmmm. Eller jo det får jag. Jag gjorde egengjort vitlöksbröd, fick sötpotatissoppa och sen glass, jag har det rätt bra här i sängen iaf =)

la

Jag trodde jag va okej, men jag är verkligen så himla bakis. Det får la bli tentaskrivande i sängen och äppeljuice med sugrör. Oj, oj, oj.

på benen

Ja men nu är jag på benen efter gårdagens bravader, tungan är fortfarande svullen annars är jag nog ganska okej. På med musik för här ska det lagas mat, ost och grönsakspaj och köttfärsås. Ohej.

åååh

Min lugna lördag resulterade i middag på bishop arms då vi firade Helena, fest hos My och sen Trappan. Det är verkligen inte kul på Trappan, när tusan ska jag komma ihåg det sådär runt 00.00.....Idag är jag iaf inte stark och jag känner verkligen att jag inte är 19 längre. åååh va det är synd om mig, så ska jag bli tvingad att städa, skriva tenta och laga massvis med matlådor...

Firefly

Jaha bara för att det är helg så är man inte ledig, dags att plugga för i morgon så är det dags för mig att skriva tenta i Miljö och kvalitetsrevision. Har börja kolla på en ny serie också, Firefly. Än så länge är jag inte jätte impad men den har fått bra betyg och många harpratat gott om den så jag ger den ett försök iaf.

finnes

Jag överväger starkt att sälja Johannes alternativt byta honom mot typ en söt lurvig knähund. Någon intresserad? Gärna en brun hund. Med fyra ben och en knasig personlighet. Bud någon?

fredag med lyx

Avslutade dagens jobbdag med lite fredagsöl i fredagspubben med trevligt folk. Jag gillart och ska göra det oftare! Nu ikväll blev det extra lyx i form av oxfile och hemgjord rödvinssås och lite mer öl. Med det sagt har jag det alltså ganska bra.

Dock är jag sugen på en megafest snart. Inte idag men snart.

Ivan von balkan

2011-11-11_14_35 (MMS)

Ivan von balkan


Fredag

Det är en märklig känsla att vakna upp 05.30 och vara utvilad. Att sedan gå upp 06.30 och känna att det är lyx med sovmorgon är även det en märklig känsla. Ganska imponerande va fort det är möjligt att ställa om sin inbyggda sovklocka i kroppen. Kroppen är ett häftigt pussel.

Snart är det dags att kamma sig lite för idag står bla "Top Model" på schemat och om det är en bild som ska sitta uppe i 8 månader som massvis med folk ser varje dag så vill man kanske inte skämmas överdrivet mycket över den. Eller? Bra blir det nog aldrig men jag skulle nöja mig med bättre.

coconut

Jag säger bara, coconut!!!!!! Ren idioti och glädje! Hade velat sett någon lyckas med detta i live. Jag vet att jag länkade den typ förra veckan men det är fasen så att man måste se den fler ggr för att uppskatta den. Jag tror iof ingen uppskattar den lika mycket som jag, det är synd.
http://www.youtube.com/watch?v=VImAGUVd8_4

finns du?

Jag har ett problem, ingen lagar mat till mig. Jag vill att någon ska laga god mat till mig. Finns du, hör av dig till mig. Tack.

Kul och mycket

Jahaaa, nu när jag jobbar så har jag tydligen inte tid för att blogga, jag ska ändra på det.  Och nu när jag jobbar så flyger dagarna förbi, på riktigt. Tiden går så himla fort och jag lär mig saker nästan hela tiden. Redan idag känns det mycket bättre på möte om jag jämför med i måndags och det är ju positivt. Jag trivs än så länge väldigt bra med gruppen av människor och det jag hittils pysslat med. Längtar massvis tills jag ska stå på egna ben och brottas med problem för att göra det bättre för andra! Även lite lätt panikångest. Iaf det är kul och mycket just nu.

Dagens prestation, spela in mobilsvar på jobbtelefonen, sjukt jobbigt tycker jag då jag avskyr att höra min röst dock pratar jag gärna. Det blev bra tillslut efter mycket ångest över att endast spela in ett kort mobilsvar. Vilken tönt jag är =)

Jaha och idag blev det tydligen chips till middag det är kanske inte helt okej. Jag har ju trots allt gjort hemgjorda köttbullar för någon dag sen, det skulle vart en betydligt bättre att stoppa i sig.

Tisdag och julpynt

Idag är jag på riktigt bra humör. Jag är även så himla nöjd med mig själv att jag verkligen har gått och lagt mig i tid de senaste dagarna. Jag ska absolut fortsätta med det för då orkar jag vara glad hela dagarna och jag orkar fokusera, enkelt.

Idag har jag fått en lektion i Mac, jag är verkligen inget teknik-snille så jag behövde verkligen den genomgången. Det kändes som att jag lärde mig vad en dator är på nytt. Snart är vi vänner jag och den vita beasten.
I övrigt såg jag i morse att de satte upp julbelysning i träden vid Kungsgatan, halloween har precis vart och direkt efter ska tydligen julpyntet upp. Bara så att alla vet är det alltså dags att julpynta. Dock tror jag att jag personligen väntar ett tag med det trots att det är mysigt med julpynt. Drt känns bara lite väl tidigt. Första advent är det okej att börja pynta tycker jag.

Ny problematik

Jag har upptäckt en ny problematik med att jobba nämligen hur jag ska planera in att duscha. Jag har förstått att det är trevligast för alla andra om man gör sådant samt att om jag inte duschar så känner jag mig instängd som att jag inte kan röra mig. Kanske kan liknas som när man sätter en bit tejp på en katt.
Hur som helst så tar ju håret en evighet att torka och jag måste verkligen planera in för det här. Det är bra! Åter igen ett i-lands problem, jag vet. Jag ska iaf tillägga att jag verkligen gillar de förändringar i  mitt liv som jobbet fört med sig hittills så egentligen klagar jag inte så mycket över den nya problematiken, jag konstaterar den. En skillnad från distanskurs läsandet, en positiv förändring. Nu blir det strax campusbuss för en ny lärorik dag i Kårallen!

Drömmarnas land med en drink eller 12

Att ligga nerbäddad i sängen och läsa om styrelsearbete  redan k 8 en måndagskväll är inte alls tokigt. Skönt faktiskt! Mer läsa i sängen åt folket! Dock ska jag nog snart bege mig till drömmarnas land och förhoppningsvis besöka en stor vit strand, turkost hav, en färglad drink eller 12, massage och bongotrummor.

Måndag

Fick precis veta i en kommentar av My att de river det gamla huset jag och Johannes bodde i... Känns lite konstigt att det inte står där längre, jag måste ta mig förbi och kika i dagarna. Tack för uppdateringen My och lånet av bilden. Balkongen högst upp till höger var vår, så man ser alltså rakt in i lägenheten där vi bodde.

Har iaf precis kommit hem från jobbet och avnjutit en middag, idag räcker inte orken mer till att hänga i soffan i min ensamhet för Johannes är på FUM. Kollar just nu på "svagaste länken" på 4an. Hon programledaren vekar lite läskig tycker jag. Henne skulle jag undvika. Nu ska jag återgå till att göra nästan inget och läsa lite om viktiga saker.

tlött

Trött, tröttare, tröttast. Just nu är min positiva energi till Östgötatrafiken NOLL. Trött hungrig och kissnödig kliver jag av bussen vid Linköpings resecentrum för att byta till pendeln mot Norrköping... Vad händer då när jag kliver av, jo tåg fanskapet åker iväg utan mig i samma sekund jag sätter foten utanför bussen. Lyckan var nu alltså total inom mig för nästa tåg gick en timma senare mot Noprrköping. Allt detta för att bussen va sen.

Måttligt road gick jag till kundtänsten och frågade hur det va möjligt att detta hände. Till svar fick jag att "det måste nog ha blivit en försening för att det va så många passagerare på bussen." Jo det va ju fyra stycken utöver mig svarar jag. Killen kollar på mig och det jag får till svar är " jag kan iaf inte se att det är registerat någon fösening på bussen här och nästa tåg mot norrköping går om en timma" Tack som tusan, du gjorde min dag. Påstår han att jag hittade på att bussen var sen och att det va därför jag missade tåget och måste spendera 60 min på resecentrum? Var det det han menade? Lyckan är nu obeskrivlig. Stackars grabb, det var ju inte hans fel. Det va tyvärr han som fick möta mörka blickar och djupa suckar. Det positiva med det här är att jag kom iaf hem, det tackar jag för. Tack Östgötatrafiken.

Söndag

Jahahpp, uppe med tuppen så här på en söndag. Snart ska jag bege mig till Linköping för att möta upp några andra och jobba lite.

I-lands problem

Just nu lider jag verkligen av ett I-lands problem, jag kan inte äta förrens diskmaskinen är klar då den är proppad med iprincip allt porslin och bestick som finns här och den här maskin är verkligen ingen snabb maskin.... jag ska nog sluta tycka så synd om mig själv just nu och istället tänka att "va skönt att allt snart är rent". Livet blir lite härligare då. Dessutom så är det ju mitt eget fel att det är såhär just nu.

Sittning

Igår va det programsittning på Trappan. Innan hade jag vart i Linköping hela dagen och blivit proppad med information, nu kan jag ännu fler saker jag inte kunde förut, det här kommer bli bra! Iaf så fick jag det lite stressigt igår när jag väl kom till Norrköping för att hinna till sittningen. Det känns ganska konstigt så här i efterhand att det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga av mig skorna, dra fram en flaska vin ur kylen och hälla upp ett glas och efter det tar jag av mig jackan.

35 min senare var jag på sittningen, dock lite sen men fick ett hjärtligt välkomnade av hela sittningssalen. Jag hinner inte ens gå halvvägs in i salen förrens någon (läs Helena) upptäcker att jag har anlänt och börjar ropa "Tessan på bordet" Så jag springer till min plats får en öl i handen av Sofia och hoppar upp på stolen och kör lambo, såklart. Tack för det, jag fick en bra start.

Phadderiet Miph0 spexar med tårta i gitaristens ansikte. Jag kan tillägga att sittningen var en fulsittning.
Ikväll blir det ensamt och lugnt i soffan med film, tv, tända ljus i och lite så. Funderar på att göra en romatisk middag till mig själv bestående av Gorby´s.

Dag 2

Okej dag två på StuFF idag. Har massvis att lära mig även idag, chockerande va? Kul ska det bli!  Igår va det korvstoppar dag för huvudet. Har redan lärt mig nya saker. Vi va en hel dag på visualiseringscenter och hade kvartalsavstämmning och diskuetrade massvis med intressanta saker. Jag som inte riktigt är van vid denna höga grad av koncentration nu längre tackar gud för alvedon och har lärt mig av Amanda att det kan va bra att ha alvedon på kontoret, i alla sina jackor och väskor. Jag ska anamma det. På kvällen igår var vi hemma hos Kadir  (och emma) och laga mat och greja- I vanliga fall brukar jag va där med emma men nu va det med kadir, knepigt. Iaf vi lagade tacos, spelade spel.

Annars idag så är det programsittning för miljövetarna, jag som gamling är inbjuden och jag vet att det komer bli sjukt roligt. En bra dag kommer det bli helt enkelt.

Torsdag

Okej, valet gick superbra igår och idag börjar jag min första dag i StuFFs styelse som utbildningsutvecklare mot filosofisk fakultet. Jag har en hektiskt men rolig överlämning att se fram emot har jag en känsla av. Det ska bli väldigt roligt iaf. Fasen va kul att få jobba heltid med något jag faktiskt bryr mig om så himla mycket, att hjälpa andra människor att få det bra och bättre.

asplöv

Sitter just nu i A huset på campus valla och strax drar valet igång. Snäll som talman är så bestämdes att punkten val flyttades fram. Sååå snart ska björn in först och sen jag. Hello asplöv.

Olé

Det är nu jag ska bli troende, troende på mig själv, tro på mig själv!

kl 7

Gå upp kl 7, det va det länge sedan jag gjorde. Men faktiskt så känns det himla skönt att va vaken tidigt. Strax blir det till att röra sig mot campus för lite plugg med gruppen inom miljö och kvalitetesrevision. Avvikelser står på dagens schema. Skönt känns det också med träningsvärk i nästan hela kroppen efter stationspasset igår kväll. Nu, mer onsdag.

Valet i morgon

Imorgon är valet till StuFFs styrelse. Jag är så jäkla nervös så jag nästan inte ens vill gå dit. Men såklart ska jag ju det och göra väldigt bra ifrån mig, förhoppningsvis. Varför jag är så nervös tror jag har att göra med förra gången, i våras då jag sökte ordförande posten. Då va jag inte alls lika nervös för då visste jag nog inte vad jag hade att vänta mig riktigt, blir grillad av StuFFs fullmäktige, ha en motkandidat och dessutom förlora det valet. En ganska kass upplevelse måste jag säga.

Jag tror jag kan ha upplevt en av de värsta situationerna inför ett sådant val. Så det kan ju vara därför jag är så äckligt nervös inför morgondags val. Förra gången var jag också nominerad, så det betyder att jag nu har vart nominerad 2 ggr och det måste väl betyda något, eller? Ja man vet ju inte eftersom att vi vet hur det gick förra gången. Jag har så att säga inga positiva upplevelser av dom här valen, hoppas det ändras i morgon.


För den som inte vet var StuFF är men gärna vill veta, klicka här
Och sen lite gamla bilder som gör mig glad.
Klickade på den här gamla bilden från Hic haec hoc, jag har på mig en sjuksyrre ove, vad hände där?
Biologikursen under basåret.

up your butt with a coconut

Mina vänner i Åkersberga har ofta sagt att jag har speciell humor, enligt mig den bästa humorn. Kommentaren som "typiskt Tessan humor " eller "typisk Tessan låt" förekommer ganska ofta. Det är inte så att dom klankar ner på mig, absolut inte, men jag är nog lite speciell då och då. Det är kanske ganska tydligt vad som är min humor. Jag tycker ofta saker är himla kul som inte alla andra uppskattar lika mycket som jag. Jag skulle nog säga att jag är ganska barnslig och har barnslig humor när det väl kommer till kritan.

Typ som det här klippet, jag känner nästan att det inte är okej och tycka att det är hysteriskt kul men jag kan verkligen inte sluta skratta åt det här.



LCHF, nu kör vi

Okej, det här med att leva mer hälosamt har jag tydligen tagit på alvar. Bra gjort Therese, klapp på axeln. I morse var jag ute på en 5,3 km lång power walk och nu har jag precis lagat en hemgjord blomkålssoppa ala LCHF. Ja det stämmer, jag börjar med LCHF igen.
Snart ska jag möta upp min kära fina vän Emma för matlåde lunch i skolan så då får jag avnjuta min supersoppa tillsammans med några skivor kall rostbiff. Inte så tokigt va?
Recept på soppan för den intresserade
  • Ett färsk blomkålshuvud
  • en lök
  • 5 dl vatten
  • 1 buljontärning
  • 2 dl grädde
  • riven ost
  • (man kan ha kassler i, det ska jag ha i morgon)
Och hur man gör hittar man här. Jag kryddade soppan med massvis med örtsalt och cayenne peppar.

RSS 2.0