Woho


Nej

En nej-dag. Haha jag ser ut som en elak tant i min skabbiga fleecetröja och glasögonen.


Måndag

Ge mig julledighet nyss, tack! Men i morn blir det två storfika, som en start på julen. Först med alla miljöskyddare, frukostmys och sen med hela kontoret på efm, kan bli en bra dag!


Fontän

Mötte upp några kompisar för lunch idg. Den här bilden togs precis innan lilla barnet började spy som en fontän, stackarn. Jag vart förskräckt och åkte hem. Hoppas jag slipper vinterkräksjukan.


Billigt nöje

Jag har tydligen börja läsa, alltså läsa en bok. Det har inte hänt på evigheter , om böcker i plugget och på jobbet räknas bort. Och det bästa med det här är att jag gillar det! Tur att jag knappt har internet, endast tre st tv kanaler med skit på och en förkylning. Detta har bidragit till att jag börjat läsa.


Påfyllning!

Gaaaaah, blir galen snart! Tick, tack....åh kom igen!!!! Jag hetsdricker äppeljuice så länge i min ensamhet, andra dagen hemma sjuk idag. Men att va sjuk är inget jämfört men väntan! Påfyllning!


Ett blir fler

Ett svar som leder till nya beslut, det här är verkligen en utmaning! Jag är glad men en del beslut kvar! För att lägga tankarna lite på vila bestämde jag mig för att laga lasagne, en hel plåt lasagne.


Väntan

Väntan på två besked gör mig galen. Tanken på att fatta svåra och viktiga beslut gör mig lite nervös. Tanken på att stå sysslolös gör mig livrädd! Ångest,ångest men samtidigt en enorm spänning :) verkligen skräck blandad förtjusning.


Kavajen och Mjölby

Idag drog jag på mig kavajen och åkte till Mjölby. Ett besök i centrum, så himla gulligt, och ett besök i stadshuset. Vilken liten och mysig stad! Hur gick det månne?


Provar från fånen


Fick ett klurigt pussel av Johannes pappa i fredags, jag har nu överlistat det!


Nya tag!

Nu ska jag ta nya tag i den här oerhört viktiga bloggen!
Jag ska bara installera appen på telefonen och lyckas få det att fungera så kommer jag blogga hejvilt!
 
På återseende ;)

RSS 2.0