Sista dagen är överstökad

Det känns som jag vill tokgrina för att få ut massvis med känslor. Glädje, saknad, ångest , pepp och förvirring! Haha jag vill bara ha ut mina känslor! Fick en jättefin avtackning på miljökontoret i Uppsala :) och presenter! :)


No regrets!


Ge mig regn

Just nu är jag sugen på att kika ut genom fönstret och se en nästan svart himmel och höra regnet smattra mot rutorna! Åh va mysigt det skulle vara!


Suget

Jag är så otroligt sugen på Doritos, men istället blir det tuggumi, banan och ett träningspass! Man blir inte stark av chips...! Varför ska chips vara så gott? Och choklad bygger inte heller starka snygga muskler....:( på med skärpan Therese!


Två dagar kvar

Nedräkning!


Flytt

Jag har börjat ta hem kontoret, denna gång i lidl-plastpåse. Stackars blomma! Dom två sista blommorna kanske ska få en lite mer säker hemgång..;) På torsdag jobbar jag min sista dag i Uppsala!


Pokerkväll

Igår var det pokerkväll! Jag kom trea och vann tillbaka insatsen, över min förväntan! :) Hoppas det blir en till kväll med poker inom kort!


Fokus

Nu ligger stort fokus på träning! Det är kul och träna och jag blir så mycket gladare av att träna! Nu ligger jag i soffan och är otroligt svag efter gårdagens och dagens träning! Härligt! Lycka!


2005

Jag hittades bild från år 2005 på mig och några kompisar när vi va ute och härjade på Stureplan, sjukt snygga haha....förevigad på Stureplan.se. Ballt skulle jag säg då, läskigt säger jag nu.


Ibland

Ibland fixar jag faktiskt till mig ;)


På äventyr

I helgen var jag och johannes på äventyr i gamla stan och turistade. Swedish älg!


Biffar på bönor

Nyttigt och gott! Serveras med potatishalvor och yoghurtsås.


Åsikt!

Ingen får tro att jag dömmer alla som på något sätt firar allahjärtans dag. Jag tycker det hela bara är överdrivet och jag tycker synd om dom som endast på den dagen visar uppskattning mot nära och kära. Jätte mysigt med blommor och middagar, jätte bra med en kärleksdag. Men när det fokuseras på konsumtion så blir jag less. För mig betyder det mer att visa kärlek någon helt randomisera dag ist för på en kommersiell dag :) Men sen att det finns par som ofta är gulliga med varandra och som även myser på alla hjärtans dag, det har jag inget emot :) det är bara fint. Jag är bara emot dom som endast anstränger sig just en dag på året som alla hjärtans dag. Det betyder inte så mycket i mitt huvud för det är så tvingat med all reklam på tv och internet.


Årets viktigaste dag


Mögel

Fy vilken skitdag, egentligen inget spec men det känns bara bläääääää idag. Små saker blir stora saker och saker jag aldrig annars aldrig hade tänkt på blir stora saker. Ja och så blandar jag såklart in gammalt groll i dag också. Det mesta sitter i mitt huvud antar jag men jag får inte bort det just nu. Jag ska avsluta denna dag mycket tidigt!


Therese mysfredag

Ensam i lägenheten i Norrköping eftersom Johannes är på sittning, då lyxar jag till det med ett supergott vin och en smarrig pizza ;)


Making pancaks

Vanliga till Johannes och protein-pannkakor till mig


Hurra

Ledig idag!


RSS 2.0