Lite nyinskaffade saker. Nu kan jag bli va...

2012-04-19_22_13 (MMS)

Lite nyinskaffade saker. Nu kan jag bli vacker. Cover all mix och lose powder.


Uppskatta!

Idag känns förkylningen en aning bättre, peppar pappar ta i trä. Jag hoppas att kunna vara på jobbet i morgon iaf.
Det är verkligen världelöst att va förkyld, orkar inget och när jag fått lite ork så vill jag laga mat eller baka men det är världelöst för jag känner ju ingen smak på något och Johannes är inte hemma och kan äta det jag lagar. Hehe, jag tror att jag snällt får ligga kvar i soffan och kolla på meningsfulla program på datorn. Varför uppskattar man inte när man är frisk? Jag ska börja göra det.

pjuh

Jag är förkyld som en liten gris. Pjuh, varje gång jag nyser känns det som att jag ska explodera, där emellan är näsan antingen jätte jätte JÄTTE täppt eller väldigt rinnig och öm, åh jag orkar inte...

Bra kväll

Igår va en sjukt bra kväll, jag hade jättekul! Bra förfest hos elin och sen en kul kväll på trappan. Idag är jag lite trött måste jag erkänna. Pizza och glass nu resten av dagen.

Vändakappaneftervinden mongon

Tänk att jag fortfarande förvånas över min insikt i andra människors beteende innan de själva får det. Tänk att en del är så dumsnälla och tänk vad många som utnyttjar sådana sidor hos folk. Manipulativa vändakappanefterviden mongon kallas dom även i min värld. Tyck och tänkdags igen då. Människor är intressanta på många vis tycker jag, bland annat hur mycket en mäniska klarar av i många avseenden och vad man kan resa sig ur för situationer. Annat som är väldigt intressant är behovet att bli omtyckt och uppskattad, som hos många går till en överdrivt och i vissa fall blir dom då vändakappanefterviden mongon.

Ord som inte används tillräckligt ofta är: Förtänksamhet, konsekvens och förlåt.

SMS-inlägg

2012-04-12_19_38 (MMS)


SMS-inlägg

2012-04-12_19_39 (MMS)


SMS-inlägg

2012-04-12_19_39 (MMS)


SMS-inlägg

2012-04-12_19_40 (MMS)


Hemgjord pizza med jätte mycket ost. Åh så...

2012-04-09_17_01 (MMS)

Hemgjord pizza med jätte mycket ost. Åh så god den blev. Det kan aldrig bli för mycket ost ;-) Har även vart på bio ikväll med johannes, markus, daniel och staffan. Vi såg Hunger games. Helt okej film.


Johannes köpte LITE godsaker tills bion ik...

2012-04-09_16_44 (MMS)

Johannes köpte LITE godsaker tills bion ikväll :-)


Hela helgen med den här drömgrabben, jo ma...

2012-03-09_12_00 (MMS)

Hela helgen med den här drömgrabben, jo man tackar :-)


Igår va det myskväll. Ost och kex, vindruv...

2012-04-07_20_26 (MMS)

Igår va det myskväll. Ost och kex, vindruvor, annanas och i våra fina green coups drack vi varm chocklad med bailys. Den här helgen har vart så himla härlig! Och den är inte slut ännu :-) Och hjälp va skönt det är att sova ut!


Agricola är ett sjukt najs spel :-) bra lö...

2012-04-07_17_45 (MMS)

Agricola är ett sjukt najs spel :-) bra lördagsnöje!


Lördags lunch med älskling. Inte fyskam at...

2012-04-07_15_51 (MMS)

Lördags lunch med älskling. Inte fyskam att ta vara på resterna från igår. Lövbiffspasta med soltorkad tomat, basilika och permesanost.


Min trerättersmiddag

Jag gav Johannes en trerättersmiddag i hans påskägg och jag lagade middagen igår.
Tänkte visa vad det blev. Jag är supernöjd med middagen, det blev verkligen supergott.

Förrätt: permesankorg fylld med hemgjord skagenröra.
Varmrätt: Lövbiffsrullader fyllda med mozarella, soltorkad tomat och basilika till det rostade potatishalvor och ungsbakad permesantomat.
Efterrätt: Frozen Cheesecake med färsk passionsfrukt (kanske inte den vackraste efterrätten men sjukt god)

Längtar tills jag ska få börja laga maten....

2012-04-06_13_44 (MMS)

Längtar tills jag ska få börja laga maten. Förberedelserna är gjorda så långt det är möjligt :-)


Jag har fått jobb

Okej såhär, jag har fått jobb. Ett jobb som är starten på min karriär inom miljö, ett jobb som jag kommer att trivas sjukt bra med, ett jobb där jag kommer kunna utvecklas otroligt mycket. Det känns så jäkla kul, det är nu det börjar!

jaha och annars då. Igår åkte jag och Johannes till Per och Emily i Linköping för att ha en härlig kväll med middag, vin, ost och kex och bordsspel. Supermysigt.

I övrigt så är det hur skönt som helst att va ledig från mitt nuvarande jobb så det jag ska pyssla med idag är att laga en trerätters middag till mig och johannes. Har suttit och letat inspiration från massvis av recept och har äntligen lyckats komponera ihop en, enligt mig, kanonmiddag. Jag ville göra så mycket man har lyckats begränsa mig nu.nPå pappret låter dte bra och hur det blir, det årterstår att se. LÄgger upp bilder sen (om det blir fint :P)
Om man vill se fina bilder på ätbara saker bör man titta i min vän Lises blogg, hon är en riktig hejare på att baka. Jag blev jätteimpnerad över hennes dessertbord och därför är det värt att nämnas här.
Glad påsk.

RSS 2.0