Underbar tisdag

Idag har vart en bra dag på jobbet, känns bra. Sen bjöd My över mig på spontanmiddag, vilket uppskattades väldigt mycket. Tack tack. Efter det träning, oj va svag jag var idag. Spec nu efter passet. För övrigt kom årets mest positiva besked idag så nu håller vi tummarna för mig.

Lördagsfrukost. Och till det ett glas iska...

2012-03-24_09_44 (MMS)

Lördagsfrukost. Och till det ett glas iskall mjölk. En bra start på dagen.


overalls vecka, klart man har på ovven då....

2012-03-21_13_30 (MMS)

overalls vecka, klart man har på ovven då. Men ååh vad jag vill vara hemma och ha avslutat den här arbetadagen....


Sockerchock! i morgon blire löpning.

2012-03-18_16_47 (MMS)

Sockerchock! i morgon blire löpning.


1 kilo godis

Jag har köpt 1 kilo godis idag. Bra söndag. Strax blir det ut på promme med My.

Herrugud så besviken jag vart. Jag va på b...

Herrugud så besviken jag vart. Jag va på burger king för att köpa lite mat och beställde en whopper med ost och utan bacon. Ja vad fick jag? En burgare utan ost och med bacon. Hur svårt kan det va? Det här upptäckte jag när jag satt mig på bussen mot norrköping...i- lands problem men dock så irriterande.


Låt pessimisten dö ut

Ibland måste jag verkligen försöka banka in lite positiva tankar i mitt huvud. För tillfället är jag en jäkla pessimist rent ut sagt. Jag bli så less på mig själv när jag kommer på det, för i vanliga fall är jag optimistisk. Det är just när det kommer till speciella frågor som jag surar ihop och pessiisten har segrat, dessa frågor berör mig ganska mycket just nu. Därför måste jag försöka vända detta till att se mer positivt på det hela. Jag pratar såklart om jobbsökande. Det är ju bara att inse fakta, efter juni står jag arbetslös (om jag inte hittar ett jobb)och därför måste jag göra allt för att få tag i ett roligt jobb, för det är också viktigt att det ska vara roligt och utvecklande. Ett jobb jag trivs med och som jag ser fram emot att utföra. Ibland drömmer jag mig bort till det här jobbet och de tankarna gör mig på så himla bra humör och pessimisten dör för tillfället. Dock uppstår pessimisten då jag är väldigt kristisk mot mig själv och inte alls rättvis om jag tänker efter en eller två gånger. Så med det sagt, på med självförtroendet och dags för att skriva ett personligt brev inför ett jobb som jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha. Önska mig lycka till.

Idag blir det till att använda glasögonen,...

2012-01-27_11_32 (MMS)

Idag blir det till att använda glasögonen, kanske slipper mastodont-huvudvärken då :-) Dom har hjälpt förr.


Så himla lycklig över att få ha lunch.

2012-03-14_13_15 (MMS)

Så himla lycklig över att få ha lunch.


Allibabba

Idag är det jobb på schemat hela dagen och kvällen. Inte mer intressant än så faktiskt.

Så galet god. En ny favorit! Kan tillägga ...

2012-03-12_22_11 (MMS)

Så galet god. En ny favorit! Kan tillägga att det finns en stor risk för illamåendr om man äter en hel, hehe


Måååndag

Just idag har jag tappat stinget lite och har ätit mackor med apelsinmarmelad och druckigt oboy till middag. Det mer hälsosamma livet har visst tagit sig en liten paus. Men det är okej, så länge det inte är en långvarig paus. Har jobbat idag, vart full fart hela dagen. Så ikväll blire soffan och jag + lite popcorn.  Måååndag.

Promenad och te

Just idag och nu har jag lust att ta en promenad och sen sitta vid vattnet och dricka en kopp te, det hade vart najs. Har ingen att göra det med bara för Johannes sitter ju klistrad vid sitt tv-spel och jag har redan tvingat honom att städa med mig så ska nog låta han vara, kanske ska gå själv? =) Lite filosofi och sådär. En kopp te och musik, ja varför inte. Det tål att tänkas på iaf. Det är ju så himla fint väder.


Helg

Att va på spa va drömbra! Det levde verkligen upp till mina förväntingar. Jag va så slut efter så igår när vi kom hem va jag tvungen att sova middag, slitsamt det där.
Nu på morgonen har jag vart ute och sprungit i vårsolen, också himla skönt må jag säga.

Det är sorg här hemma, johannes rakar av s...

2012-03-09_12_00 (MMS)

Det är sorg här hemma, johannes rakar av skägget inför spabehandlingarna...Jag har fotat skägget för att minnas det och hur mycket glädje det har gett mig.


Helgen har redan börjat

Nu ska jag  ladda inför att åka på spa med Johannes, typ packa bikini och allt annat viktigt.
Det ska bli så himla härligt! Ligga i en bubbelpool, få massagebehandling och ansiktsbehandling och ja...=) Återkommer med betyg på spa- upplevelsen, förväntningarna är höga.

Fredagstankar

Idag är jag ledig från jobbet, så himla skönt med långhelg. När jag såg att det va grått ute och jag låg kvar i sängen så tänkte jag "tänk om vi inte hade alla dessa bekvämligheter så som tak, väggar, golv, värme och säng..." Tänk om vi istället skulle försöka bygga ihop en hydda av de pinnar och stockar vi hittar och försöka täta vårt bygge med vass och gräs för att få det lite varmare, att sova direkt på marken och alltid vara kall. Nä, va lyxigt jag har det egentligen. Det finns andra som inte har det speciellt lyxigt...de kan vi hjälpa genom att skänka pengar eller arbeta för att de ska få det bättre. Det är lite så jag tänker med miljö, den har blivit ganska förstörd på många sätt på grund av männskliga faktorer och då behövs det folk som jobbar för att såren inte ska vara så stora och förhoppningsvis ska läka och förebygga nya.
Hittade en fin bild

Larv med internationella kvinnodagen

Idag är det den internationella kvinnodagen. Fy vilket skit. Genom att ha skapat denna internationella kvinnordag så betyder ju det atomatiskt, enligt min tolkning, att alla andra dagar är männens dag. Hur tänkte man nu? Det är tydligen i grunden något man firar för att kvinnor fick rösträtt, men herregud. Dags att leva i dagsläget och anta att det är så det ska vara, att folk över 18 som uppfyller vissa kriterier, typ medborgarskap, får rösta oavsett kön. Det känns dumt att fira att endast kvinnor har fått rösträtt. Genom att göra på detta sätt gör man så att kvinnor verkligen är en minoritet och att det inte är jämställt.
Säkert är det kanske något mer som firas men i grund och botten verkar de tvara just rösträtten och så ska man även uppmärksamma och hedra kvinnor idag. Så jäkla larvigt för då betyder ju det att man aldrig annars behöver hedra kvinnor. Ska man aldrig hedra män, eller gäller det kanske alla andra dagar? Jämställdhet i all ära, men man borde tänka på hur man ska framföra det.

Missöde

I slutet av förra veckan färgade jag håret vilket resulterade i att min utväxt är jätteröd och jag ser därför allmänt konstig ut. Så nu har jag köpt en ny färg som jag ska försöka åtgärda det här lilla missödet med. Önska mig lycka till. Förövrigt så har jag skaffat mig en skön träningvärk efter träningspasset igår, jag gillare. Jag älskar att träna. Annars då, jag längtar massvis till helgen för då ska jag och Johannes på Spa och vi har tagot ledigt på fredagen, Yay.

Fransk köttgryta

Just nu står en fransk köttgryta med valnötter och puttrar på spisen. Jag åt det hos mamma i helgen och tyckte det var supergott och måste därför göra en själv. Mer gryta åt folket.
Snart blir det träning, ett skivstång-intervallpass.
Här hittar ni receptet på grytan.

Igår var det baby shower för Julia. Superm...

2012-03-03_15_58 (MMS)

Igår var det baby shower för Julia. Supermysigt och kul att träffa så många fina vänner och klämma på bulias fina mage. Vi va 13 tjejer varav 5 var inte gravida eller har inte barn. Fika hela dagen och sen på kvällen slog vi rekord med antal middagsgäster hos kicka och christian, 8st. christian hade lagat älggryta, så himla gott. Vilken bra dag :-) Idag åker jag hem till Norrköping igen.


Frukost hemma hos mamma. Najs!

2012-03-04_09_39 (MMS)

Frukost hemma hos mamma. Najs!


En osminkad trötter på jobbet. Jag vill ju...

2012-03-02_10_16 (MMS)

En osminkad trötter på jobbet. Jag vill ju ut i solen och promenera, inte sitta inne på ett kontor. Men jag ska gå hem tidigt idag så det känns skönt. Jag ska vara snäll flickvän och sambo och laga fredagsmiddag och greja. Funderar på något så enkelt och gott som tacos och rödvin och lite ost och kex. Men vi får se vad det blir. Johannes har haft så mycket att göra så han behöver bli ompysslad och jag tycker om att pyssla om :-)


Kvart i 8

Jag måste bara ta en paus för att jag har vart så himla produktiv idag jobbmässigt.
Jag är ganska pepp på vad jag ska syssla med i eftermiddag faktiskt. Jag tror att det kan bli himla bra.
Dock så längtar jag mest av allt tills klockan slår kvart i 8 ikväll för då är det dags för ett boxpass på friskis. Snart är det även dags för lunch!

RSS 2.0