Ospännande

Idag vaknade jag upp med världens illamående...
Det känns mycket bättre nu men jag jobbar lite hemifrån idag.
Annars händer det inte så mycket spännande. Jobb, jobb och träning samt pressen inför framtiden.

Söndagsnöje

2012-01-29_13_21 (MMS)

Söndagsnöje


Vill ha

Jag vill ha ett miljöombyte, lugn och ro, ingen press, enkelhet, förändring och roliga utmaningar.

Bittsk och ond

Inte helt nöjd med situationen. Just för tillfället är ja inte på strålande humör utan mer på bittskt humör. Det är inte pms utan av andra anledningar. Folk är irriterande och går mig på nervera för småaker, jag tillåter mig själv att störa mig på småsaker och låter inget vara osagt samt att de onda tankarna flödar. Hjälp, jag är en hemsk människa...

Bita

Sitter på jobbet och har paus en sväng och längtar tills det är dags att gå på boxpass ikväll.
Dagen går så långsamt om man verkligen ser fram emot något som ligger senare....
Jaha, bara att bita tag i nästa sak nu då.
Hepp hepp

Zuccinilasagne! Ska bli spännande att smak...

2012-01-25_22_49 (MMS)

Zuccinilasagne! Ska bli spännande att smaka denna till lunch. Det är både rödvin och permesanost i.


avvägningar

Ibland är det jobbigt att jobba för kåren då jag exempelvis vill ha lite mer extrema åsikter i vissa fall. Jag kan ju ha det som privatperson men ofta blir man ju förknippad med jobbet. Det gäller att avväga...

Sitter på jobbet, i Norrköping, och undrar...

2012-01-23_10_45 (MMS)

Sitter på jobbet, i Norrköping, och undrar varför helgen är så kort...och längtar till klockan slår "dags för träning"!


Jag har hjälp johannes lite inför.grabbmid...

2012-01-22_19_51 (MMS)

Jag har hjälp johannes lite inför.grabbmiddagen. Har provat vår pastamaskin vi fick i julklapp :-) Så det blev hemgjorda raviolis fyllda med basilika, ricotta, soltorkadtomat och permesanost. Riktigt tjusiga. Jag måste prova göra lchf pasta så jag får smaka också eftersom jag avstår dom som vi nyss gjort... :-)


Ost och vin

2012-01-21_20_27 (MMS)

Ost och vin


Till efterätt blev det också lchf kost. N...

2012-01-21_18_35 (MMS)

Till efterätt blev det också lchf kost. Nu dags för Heroes och lite mer rödvin och sen lite brieost på det. Livet leker.


Jag har lagat lördagsmiddag. 2 rätters. Va...

2012-01-21_18_07 (MMS)

Jag har lagat lördagsmiddag. 2 rätters. Varmrätt: helstekt oxfile, blomkålspure och rödvinsås. Sjukt nöjd! Fantastiskt gott så jag får skryta.


Snäll

Idag är jag en sån där snäll sambo som har köpt gorbys piroger åt johannes eftersom jag vet att han kommer vara lite vuxentrött idag och att han älskar piroger.  Så när klockan slår rätt ska han få frukost på sängen med piråger, han kommer nog bli himla lycklig + att du känner jag mig som en ännu mer snäll människa ;0)

Härlig lördag

Sådärja klockan är inte ens 11 i skrivande stund och då har jag redan hunnit power walka i ca en timma, handlat inför kvällens middag, tagit ett bad och ätit frukost. Japp, det känns bra. Resten av dagen består av att göra så lite som möjligt =)
Ska vänta på att Johannes vaknar, men det kan nog ta ett tag med tanke på att han kom hem ca kl 07 i morse efter en kväll i lkpg, för sen blir det Heroes hela dagen och laga god middag.

200 g kött och tjejfilmer

Okej 200 g kött och en halv burk bea och en chiick flick senare, skön kväll må jag säga.Effektiv fredag. Dags för nästa tjejfilm tror jag allt. Har precis sett Friends with benefits och ska nog gå på Whats your number som nästa film.

Kött och sås

Ikväll seer det ut som att det blir ungefär jag och jag som ska umgås. Detta ska jag fira(?) med att äta massa kött och sås. Köpte pepparbiff och bearnaisesås. Nu är det bara någon bra film som saknas.

Miljö

Ett liten mini break i jobbandet. Jag sitter här på Trappan och saknar att skriva IBUer och ha diskussionsmöten kring miljöfrågor. Det va härliga tider att plugga!
Ikväll får jag se vad jag ska hitta på, bio kanske eller en soffkväll och göra typ ingenting. Vi får la se.
Man kan undra varför de spelar norsk radio på trappan, jag förstår inte varför det piper och ibalnd pratar de norska, eller är det här nån typ av nymodig musik kanske?

Torsdag

Inatt har jag kunna sova, jag är så himla glad för det. Det blir så himla mycket lättare att hantera saker och ting då.
För tillfället har jag rast på jobbet och ska verkligen uttnuyttja att ja har rast för resten av eftermiddagen ser ut att vara fullspäckad. Kul.
Jag känner att jag behöver göra något roligt snart, typ gå på bio. Tur att det är helg snart!
tips på bra bio?

Tröött!!!!

Oj vilken dag! Sömnbristen har gjort sig påmind konstant. Inte nog med det så blev det tidiga morgonmötet inställt och jag gick alltså upp 05.30 i onödan...jag hade kunnat gå upp 08.00 ist. Morr.Detta är ju lite irriterande med tanke på att från 4 tills klockan ringde så sov jag nog ganska tungt iaf....

Har vart lite svag idag men det är tur att folket jag jobbar med är så snälla och omtänksamma.
Har redan krypigt ner i sängen och funderar på att släcka lampan ganska snart. Johannes komere ändå hem sent så då kan jag ju lika gärna försöka sova lite granna. Sen får vi väl se hur kroppen tänker sammarbeta med sömnen, jag borde inte ens vara vaken så lite som jag har sovigt...Jaja nu har jag gnällt klart.

Möten

Hjälp, nu är det tredje natten i rad som jag inte sover bra alls, det känns som att jag inte hamnar i någon djup sömn. Det här bådar inte gott och jag måste försöka göra något åt detta. Tips?
Annars idag så blir det till att åka till Linköping för att jobba där hela dagen, jag har på riktigt olika möten från 8-17 idag,nonstop, inte ens lunchen slipper utan möte. Nu kör vi!

Motivation!

Maten Johannes lagade häromdagen va himla god, han va så söt så han till och med lagade lchf mat. Jag är lycklig.
Jaha, annars idag så står det jobb en massa timmar och sen träna, mer intressant är så blir det inte idag. Tyvärr. Jo, den här stressen med att söka jobb börjar smyga sig på, om några månader måste jag ha ett jobb...jag vet ju hur jag blev sist när jag hade denna press, i våras. Apatisk pga av stress. Nu behöver jag motivation!

Spännande

Sitter och är väldigt förväntansfull och hungrig, Johannes har bestämt sig för att laga 2 rätters till mig. Jag klagar inte ett dugg. Har ännu ingen aning om vad han lagar men gott luktar det. Förövrigt är jag väldigt vuxentrött idag efter gårdagens räkfrossa med tjejerna. Igår hade jag emma, sofia och helena räkfrossa och drack massa vin. Jag skalde räkor för första gången i mitt liv och tyckte det va kul och gott. Mer räkfrossa åt folket!

Ett av mina nya nagellack.

2012-01-15_19_06 (MMS)

Ett av mina nya nagellack.


räkfrossa

2012-01-14_19_14 (MMS)

räkfrossa


Schemat för dessa 2 dagar. Jag gillar att ...

2012-01-11_13_11 (MMS)

Schemat för dessa 2 dagar. Jag gillar att vi prioriterar vad vi skriver upp på schemat. Maat


Lite lyft efter den löjligt goda 2 rätters...

2012-01-11_12_52 (MMS)

Lite luft efter den löjligt goda 2 rätters lunchen! Sååååå god mat, jag är lycklig.


Åker starx

Goood morgon! Idag, snart, är det dags att bege sig ut utanför Norrköping och åka på halvtidsavstämning med styrelsen. Ska bli himlans kul. Ska bara se till så jag får med mig allt som behövs för dessa 2 dagar, bland annat ett starkt psyke ;)

Johannes funderar på att skaffa glasögon

2011-12-28_15_01 (MMS)

Johannes funderar på att skaffa glasögon


En vanlig tisdag

Jaha sitter åter igen på Trappan och jobbar. Ungefär så spännande är det just nu. I morgon däremot ska jag och StuFFisarna åka på konferens, eller ja halvtidsavstämmning i 2 dagar. Det kommer bli himla bra tror jag. På dagarna ska vi diskutera massvis med intressanta saker och på kvällen äta god mat, bada bastu och simma i poolen.

Jobba

Okej, då var det alltså dags för att börja jobba igen, jag kan inte påstå att jag just nu är jätte sugen, men va tusan =) Jag tror det kommer bli bra. Dags att röra sig mot Trappan efter lite mailläsning så här på morgonen. Egentligen fattar jag inte varför jag bara inte läser mailen på jobbet istället för hemma. Well well =)

Har en träningsblogg också

Jag och Johannes har börjat kolla på en ny serie, båda har sett säsong 1 men vi tar den från början iaf. Det är nämligen dags för Heroes! Sjukt häftig idé och jag kan inte bestämma mig för vilken super kraft som är häftigast.
Det är ungefär så helgen har sett ut, så himla skönt. Känner att jag har en förkylning på g så det är ju ytterligare ett bra argument för att ta det lite lugnt och bara ligga i soffan under en filt och dricka te och kolla serier.
Jag har börjat med en träningsblogg där jag bara skriver om min träning och så. Den intresserade får läsa. Jag skriver den för att peppa mig själv och förstår om andra anser att den är skittråkig haha.

Träningsblogg Nu ska länken funka också =)

Kör bara!

Har nu vart ute och promenerat en sväng, så himla skönt. Jag tänkte att jag måste ju mjukstarta kroppen inför den träning som komma skall. I morgon är det löpning inplanerat. Jag behöver verkligen träna nu, har haft så himla ont i ryggen + att jag har ätit som en tok under den här juledigheten. Dessutom har jag antagit utmaningen springa en mil i sommar, så nu är det ju bara att köra. Funderar på att skapa en träningsblogg för mig själv...

Fredag

Inatt har jag tydligen haft en ny typ av sömn, sova en timme, vaken en timma, sova en timma vaken en timma osv...Ganska irriterande så jag rekomnedarer det inte til någon. Jag läste till och med på en bok i hopp om att somna men det gick inte så bra för det visade sig att boken var ganska bra. Nu är jag iaf vaken, pigg och uppe ur sängen och ska snart ge mig ner till resecentrum för att möta upp Amanda. Vi ska ta en fika och prata om livet.

Det klingar fult!

Intressant att låta en gäng med majoriteten "upptagen" åka på singelkryssning som kick off med jobbet. Det klingar fult tycker jag. Ungefär som att " vi uppmuntrar er vara singlar på den här kryssningen" eller "ikväll är du singel" eller rent ut sagt om man ska vara ännu mer tvär och bitter " vi uppmuntrar dig som är upptagen att delta i singelaktiveter så som singelkryssning, va otrogen vettja"

Nu tror jag inte att någon kommer glömma bort att de är upptagen  men själva grejen att boka in en sån aktivitet som kick off med jobbet känns enligt mig helt, helt HELT fel.
Ja som sagt min kära sambo är med sitt jobb på en singelkryssning på cinderella ikväll och kommer hem i morgon kväll. Dom fick veta en timma innan vad de skulle göra för det skulle vara en översakning för dom. Så här sitter jag själv nyss hemkommen till Norrköping och min sambo är på en singelkryssning som hans jobb betalar för och har som översaningsaktivitet. Om jag är bitter just nu? ja, en del faktiskt! Hur tänkte dom nu?
Jag hade aldrig bokat in en singelkryssning som kick off för ett jobb. Inte en chans. Hoppas det bara va ett misstag.
Kalla mig tråkig eller bitter, men jag tycker det handlar om moral och respekt!

På bussen mot Norrköping. Klart tofflorna ...

2012-01-05_08_19 (MMS)

På bussen mot Norrköping. Klart tofflorna är på.


Bra planer

Okej, nu har jag nya förhoppningar och bra planer. Jag ska reda upp det här nu och göra mig själv en stor tjänst. Jag ska göra så gott jag kan. Åh jag vill berätta mina planer men det går inte riktigt ännu.
Annars idag blir det nog en lugn dag, i morgon bitti åker vi från övik. Det ska bli ganska skönt att komma hem till Norrköping även fast det har vart himla bra här uppe. Men så är det ju alltid, hemma är skönt när man har vart borta ett tag. Och då som sagt är det dags för träning, woho. I morgon blir det en springtur eller en promme, beror på hur vädret är i Norrpan och nu ska jag in på friskis och boka in några svettiga sköna pass. hej.

Tisdag

Igår va det en helkväll med bordsspel här uppe i norr tillsammans med johannes, hans pappa, en brorsa och en plastbrorsa. Det spelades både Spank the monkey, Carcassonne och mitt favvo spel Agricola och dracks lite rödvin.
Idag har jag och Johannes, kors i taket, tagit en promenad runt en mysig sjö. Både lagom kallt, snöigt och mysigt! Så himla skönt att röra lite på sig.

Drömmen om ett verkligt jobb

Jag känner att jag inte alls vill jobba om en vecka....inte över huvudtaget. Jag längtar efter att få söka jobb inom miljö, tänk när jag får ett jobb inom miljö Då kommer jag vara så glad så jag exploderar. Åh va jag längtar till den dagen då ett sånt positivt besked kommer. Jag vill tjäna pengar och jobba med det som jag faktiskt har utbildat mig till och tagit examen inom. Så är det. Jag sitter här och drömmer mig bort mot det.

Övik

Jaha, jag är fortfarande uppe här i Örnsköldsvik och har vart det sen i torsdags. Det blåser och regnar så de är helt galet! Igår däremot så var det snöstorm, det va mycket mysigare. Men det är himla bra här uppe =)
Här uppe äter man onyttigheter mest varhe dag och rör på sig minimalt. Det här får mig att längta och bli supertaggad på mitt nya liv som börjar när jag kommer tillbaka till nkpg! LCHF och verkligen ta mig tid för träning! Jag är så jäkla pepp nu!

RSS 2.0